Printwinkel B.v.

Printwinkel B.v.

View complete profile  Send email

Informations

TAX ID: NL814857553B01
Brief description: De goekoopste in Labels en Fotopapier, scherp in inkt en toners.
Interests: Aanbiedingen, klanten, wederverkoop
Skills: sales, marketing, online, B2B, B2C
Founding Date: 2005-05-18
Company Dimension: 1-10
Type: Privately Held
 

Contacts

Telephone: +31 0107862333
Address: www.printwinkel.nl 's-herenstraat 14 3155 SH Maasland
Postal Code: Nl-3155 SH
Location: Maasland
State: ZH
Country:  Netherlands

About us

Printwinkel, Anno 2003

Waarom zou u voor Printwinkel kiezen? Er zijn immers diverse verkooppunten, zowel in de detailhandel als op het Internet, die, net als Printwinkel toners, inktnavulsets en compatible inktcartridges aanbieden. Toch heeft Printwinkel zich weten te onderscheiden ten opzichte van andere aanbieders. Dit geldt niet alleen voor de kwaliteit van onze producten welke ISO-9001 gecertificeerd zijn, maar ook voor de logistieke afhandeling van uw bestellingen welke u binnen 24 uur na het plaatsen van uw bestelling in huis kunt verwachten.

 

Printwinkel, Anno 2016

Vanaf 2016 gaan wij onze organisatie verder stroomlijnen en uitbreiden, We gaan van 3 naar 2 magazijnen om sneller en completer te kunnen leveren in 1 doos met 1 pakketdienst. Daarnaast wordt het assortiment uitgebreid met o.a. ene gehele ZEBRA labels lijn, Online Backup en andere onderdelen.

 

2 Jaar garantie

U heeft op bijna alle Printwinkel producten 2 jaar fabrieksgarantie. Belangrijk: Door de inzet van een alternatief product kan de klant nooit de garantiemogelijkheden van zijn/haar printer verliezen. Door het gebruik van supplies, die niet bij HP zijn afgenomen, in een HP printer, wordt de garantie tegenover de klant niet beperkt.

 

ISO-9001 Gecertificeerde producten

Onze Navulsets, Inktcartridges en Toner cartridges voldoen allemaal aan zeer strenge eisen. Al onze producten zijn ISO-9001 gecertificeerd. In dit kwaliteitssysteem is de volledige bedrijfsvoering geïntegreerd, naast research en ontwikkeling binnen de productie ook de wereldwijde vermarkting van het productassortiment.

Hieruit ontstaan de geringe uitvalspercentages:
- Toner <1% - 1,3%
- Inktjet compatible < 0,1%
- Inktjet refill <1,8% - 2,2%

 

DIN 33871 Normering

De DIN 33871 normering is speciaal opgesteld voor de fabricage van inktjetcartridges. Ze beschrijft de voortgangswijze en de productiestappen binnen de inktjetproductie.

- Belangrijk: De DIN 33871 beschrijft daarmee niet automatisch de kwaliteit van een inktjetcartridge – noch van de productie. De inktcartridges welke door Printwinkel worden geleverd, worden geproduceerd volgens de opgaven van de DIN 33871 maar omdat diverse onderdelen door nieuwe worden vervangen worden de kwaliteitsopgaven van de DIN 33871 ver overtroffen.


Onze logistiek

Naast het onderscheid in de kwaliteit van onze producten kan Printwinkel zich tevens onderscheiden in de logistieke afhandeling van uw bestellingen. Alle producten die u op onze website aantreft kunnen wij direct uit voorraad leveren. Dit betekent concreet dat, wanneer u voor 15:00 uur (in de meeste gevallen tot 16:00 uur) een opdracht bij ons plaatst, u uw bestelling binnen 24 uur tegemoet kunt zien. Alle orders worden door onze order-processing afdeling nauwkeurig in de gaten gehouden waardoor u ervan overtuigd kunt zijn dat u uw bestelling snel tegemoet kan zien.

 

Nederlandse organisatie

Printwinkel is een Nederlandse organisatie. Dit biedt voor u als klant een aantal voordelen. Zo kunt u op de gebruikelijke Nederlandse methoden uw betalingen verrichten waaronder; betalingen via iDEAL, creditcard en op rekening. Bij buitenlandse organisaties bent u genoodzaakt om met uw Creditcard te betalen. Bij eventuele vragen of klachten kunt u ons gewoon telefonisch bereiken en hoeft u zich niet in een buitenlandse taal verstaanbaar te maken.
 


Onze prijsstelling

Naast een zeer groot assortiment, snelle leveringen en producten met een zeer hoge kwaliteit is de prijsstelling van Printwinkel zeer concurrerend. Niet alleen neemt Printwinkel genoegen met een kleine winstmarge maar, door afname op grote schaal heeft Printwinkel voor u scherpe inkoopprijzen weten te bedingen. Dit heeft geresulteerd in onze zeer scherpe prijsstelling.

 

 

Wij wensen u een kleurrijk seizoen!

 

Printwinkel B.V.

 See more
Empresas semelhantes