Hopman Bouw b.v.

Hopman Bouw b.v.

View complete profile  Send email

Informations

Area: Construction
 

Contacts

Telephone: +31 033-2984366
Address: Kon. Wilhelminastraat 13
Postal Code: NL-3751DD Bunschoten-Spakenburg
State: Utrecht
Country:  Netherlands

About us

Wij zijn een veelzijdig en flexibel aannemersbedrijf met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw, onderhoud, restauratie, renovatie en projectontwikkeling. Onze activiteiten richten zich op een zeer breed gebied; van het overleggen met gemeentelijke instellingen tot het overhandigen van de sleutel bij Turn-key projecten. Wij kunnen onze opdrachtgevers adviseren in voorbesprekingen bij bouwprojecten, het vervaardigen van (schets)ontwerpen, constructieberekeningen en het tot in de puntjes uitwerken van bouwplannen.

Als gerenomeerd aannemersbedrijf hebben wij bij onze werkzaamheden slechts 1 doel voor ogen:’ met onze opdrachtgevers een duurzame relatie opbouwen, waarbij vertrouwen, kwaliteit en respect voor elkaar voorop staan ‘. Een streven naar goede samenwerking, teamwork met korte en duidelijke communicatielijnen. Of het nu gaat om grote of kleine opdrachten, de uitdaging om het project te laten slagen, een succes te maken van ons werk, vinden wij het belangrijkste aspect in onze bedrijfsvoering.

Bij reeds aanwezige bouwplannen zijn wij uiteraard ook in de markt voor het uitbrengen van een scherpe offerte, onderbouwd met een open begroting, waarbij onze opdrachtgevers altijd inspraak hebben in de prijsvorming en de samenwerking met leveranciers en onderaannemers. Onze medewerkers combineren ouderwets vakmanschap met moderne technieken waardoor duurzame bouwwerken van hoge kwaliteit ontstaan tegen concurrende prijzen.

 See more
Empresas semelhantes